PS-Biblioteket

Den tekniske kocken. 2, En kokbok om molekylär gastronomi
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • 941.5
Personnamn
Titel och upphov
  • Den tekniske kocken. 2, En kokbok om molekylär gastronomi
Utgivning, distribution etc.
  • Jure, Stockholm : 2009
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
  • Pmbb
  • Qcaa
Upplaga
  • 1. uppl.
Fysisk beskrivning
  • 251 s : ill ; 28 cm
Indexterm - Okontrollerad
Personnamn
Okontrollerad titel
  • En kokbok om molekylär gastronomi
ISBN
  • 978-91-7223-325-6 (inb.)
*00001623cam 12200457 a 4500
*00124723
*00520091013144002.0
*008091001s2009    sw ||||      |00| 0 swe
*020  $a978-91-7223-325-6 (inb.)$x978-91-7223-325-6
*035  $a(SE-LIBR)11613167$x11613167
*084  $aPmbb$2kssb/8
*084  $aQcaa$2kssb/8
*1001 $aHegg, Per-Olof
*24514$aDen tekniske kocken.$n2,$pEn kokbok om molekylär gastronomi$wtekniske kocken.
*250  $a1. uppl.
*260  $aStockholm :$bJure,$c2009
*300  $a251 s :$bill ;$c28 cm
*541  $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse$cGåva$5Og
*592  $aClip2MM$b2010-01-25
*653  $aLivsmedelskemi
*653  $aLivsmedelskunskap
*653  $aSmaksinnet
*653  $aFetter
*653  $aProteiner
*653  $aTe
*653  $aKaffe
*653  $aRecept
*7001 $aNilsson, Rikard,$d1965-
*7001 $aJörgensen, Per-Anders$4pht
*7001 $aAnnaPenna$4ill
*7001 $aEsselius, Lars,$d1951-$4ill
*7403 $aEn kokbok om molekylär gastronomi
*852  $c941.5
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex 1Tillgängligt PS-Biblioteket941.5