Hylla
Personnamn
Titel och upphov Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
Utgivning, distribution etc. Natur & kultur, Stockholm : 2015
DDC klassifikationskod (Dewey Decimal Classification)
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
Upplaga
Fysisk beskrivning
Anmärkning: Allmän I boken granskar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm historien bakom våra kostråd. Rådet att dra ner på fettet skulle göra oss smalare. Men det har blivit precis tvärt om. En epidemi av fetma och diabetes har drabbat stora delar av världen. Istället för fett, har vi börjat äta socker. Aldrig tidigare har mänskligheten frossat i så mycket godis, läsk och bakverk.
Indexterm - Okontrollerad
ISBN
*00002931cam 12200817 a 4500
*00128773
*00520160222081744.0
*008151017s2015 sw |||| |000 0 swe c
*020 $a9789127146235
*035 $a(BOKR)9789127146235
*035 $a(SE-LIBR)18545858$x18545858
*082 $a612.12$223/swe
*084 $aVed$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aFernholm, Ann,$d1969-
*24514$aEtt sötare blod :$bom hälsoeffekterna av ett sekel med socker /$cAnn Fernholm
*250 $a1. pocketutg.
*260 $aStockholm :$bNatur & kultur,$c2015
*300 $a255 s. ;$c18 cm
*500 $aI boken granskar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm historien bakom våra kostråd. Rådet att dra ner på fettet skulle göra oss smalare. Men det har blivit precis tvärt om. En epidemi av fetma och diabetes har drabbat stora delar av världen. Istället för fett, har vi börjat äta socker. Aldrig tidigare har mänskligheten frossat i så mycket godis, läsk och bakverk.
*592 $aClip2MM$b2016-02-23
*653 $aSocker
*653 $aSockerberoende
*653 $aFetma
*653 $aKostvanor
*852 $c612.3
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.